برگزاری همایش مدیران شرکتهای تابعه و وابسته گروه داده‌پردازی پارسیان
برگزاری همایش مدیران شرکتهای تابعه و وابسته گروه داده‌پردازی پارسیان
یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ ۱۱:۵۳ ق ظ

همایش مدیران شرکتهای تابعه و وابسته گروه داده‌پردازی پارسیان در سالن همایش‌های ساختمان جدید این گروه برگزار شد.

در این همایش که با حضور مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکتهای تابعه و وابسته گروه داده‌پردازی پارسیان برگزار شد، آقایان مهندس مسعود پشم چی، رئیس هیات مدیره، دکتر حمید توفیقی مدیرعامل و دکتر علی‌رضا خداکرمی عضو هیات مدیره گروه داده‌پردازی پارسیان در سخنانی چشم‌انداز آتی این گروه را ترسیم کردند.

همچنین در این نشست خانم دکتر ابوالفضل مشاور مدیرعامل در تحول دیجیتال و هم‌افزایی، آقای دکتر علی موسوی معاون نوآوری و فناوری و آقای مهندس زارعی مشاور پروژه استراتژی گروه داده‌پردازی پارسیان ضمن ارائه آخرین دست‌آوردها و یافته‌ها در حوزه فعالیت خود، به تشریح اقدامات در این حوزه‌ها پرداختند.

به گزارش روابط‌عمومی گروه داده‌پردازی پارسیان، در این همایش مسعود پشم‌چی رئیس هیات مدیره گروه داده‌پردازی پارسیان ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و روز زن گفت: "برای نخستین بار است که توانستیم مجامع شرکتها و گروه را در زمان مقرر و به شکل مطلوب برگزار کنیم. این موضوع به خودی خود نشان میدهد که جلسات حوزه مالی شرکت‌ها به نحوه مناسب و مطلوبی با گروه هماهنگ شده است."

پشم‌چی درباره بودجه سال ۱۴۰۱ اضافه کرد: "همواره گزارش دهی مالی یکی از چالش‌های گروه بوده، اما امسال با زحماتی که همکاران‌مان در شرکتهای وابسته کشیدهاند و همچنین با مدیریت دکتر توفیقی و دکتر خداکرمی و اقدامات و پیگیری حوزه مالی گروه، توانستیم بودجه‌ریزی سال آینده گروه را در زمان مقرر انجام دهیم و به بانک ارائه کنیم." او افزود: "خوشبختانه سند استراتژی گروه تدوین شده و بر اساس این سند نقشه راه سالهای پیش روی هلدینگ پیش‌بینیشده است. تدوین این سند یکی از اتفاقات گروه در سالهای اخیر به شمار میرود و امیدواریم با کمک شرکتهای تابعه و وابسته بتوانیم به اهداف سند دست پیدا کنیم."

رئیس هیات مدیره گروه داده‌پردازی پارسیان به برگزاری جلسات ارزیابی شرکتها اشاره کرد و افزود: "این هم‌افزایی موجب شده تا شرکتها بیش از گذشته در یک راستا فعالیت کنند. همچنین سند اکوسیستم نوآوری پارسیان با عنوان اینوپارس تدوین شد و در سطح هیات مدیره و هیات عامل بانک به تصویب رسید و بر این اساس شرکت داده‌پردازی پارسیان بهعنوان بازوی این اکوسیستم تعیین شد. با تدوین این سند، هزینههای مالی و برنامهریزیها در این بخش سازمان یافته می‌شود و دیگر شاهد فعالیتهای موازی در گروه نخواهیم بود و امیدواریم سرمایهگذاریها، با سود دو چندان به بازدهی مالی برسند."

پشم‌چی اضافه کرد: "یکی از مواردی که همواره در بانک بر آن تأکید میشود این است که در سرمایهگذاریها باید هم‌راستا بوده، هم‌افزایی داشته باشیم و از اقدامات پراکنده و سرمایهگذاریهای کم بازده پرهیز کنیم. مدیران بانک و هیات مدیره انتظار دارند، تمامی شرکتها هرگونه سرمایه‌گذاری که در حوزه نوآوری، فینتک و استارتاپ‌ها دارند، هم راستا با هلدینگ و اکوسیستم اینوپارس باشد. امیدوارم با هماهنگیهایی که انجام شده، شاهد بهره‌برداری بهتر از فعالیتهای گروه و شرکتهای تابعه باشیم."

رئیس هیات مدیره گروه داده‌پردازی پارسیان با بیان این مطلب که گروه پارسیان همواره نخستین مرجع صاحبان ایده بوده، گفت: "در گذشته به این شکل بود که شرکتها، پیوسته از شرکت داده‌پردازی و بانک درخواست سرمایه و کمک مالی میکردند ولی در نتیجه عملکرد آنها، شاهد دستاورد مالی نبودیم. باید قبول کرد که برخی از همکاری‌ها در بخش سرمایه‌گذاری، نتیجه مالی در بر نخواهد داشت. باید در زمان درست، سرمایه‌گذاری در این‌گونه پروژه‌ها را متوقف کنیم تا بیشتر متضرر نشویم."

مهندس مسعود پشم‌چی با اشاره به 18 شرکت گروه داده‌پردازی اضافه کرد: "از این میان 3 شرکت به بلوغ رسیدهاند و چند شرکت در حال طی کردن دوران بلوغ‌شان هستند و مابقی شرکتها به تزریق منابع مالی نیاز دارند و هنوز مشخص نیست تا چه زمانی باید از آنها حمایت مالی کنیم. امیدوارم از این پس این همکاریها را با برنامه‌ریزی و بر اساس شاخصهای ارزیابی شده پیش ببریم."

پشم‌چی افزود: "در برنامه‌های سال 1401 مقدمات ورود گروه داده‌پردازی پارسیان به بورس پیش‌بینی شده‌است و برای تحقق این امر باید هلدینگ داده‌پردازی پارسیان از قالب یک شرکت متکی به یک موتور محرکه، خارج شود. در حال حاضر شرکت تجارت الکترونیک پارسیان نقش موتور محرکه هلدینگ را دارد."

در ادامه این همایش دکتر حمید توفیقی مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه داده‌پردازی پارسیان در سخنانی به تشریح جایگاه فعلی و چشم انداز سال آینده این گروه پرداخت: "در گروه داده‌پردازی پارسیان 18 شرکت ثبتی عضو هستند و از این میان، 2 شرکت بنا به دلایلی فعال نبوده و نیمی از این شرکتها کنترل مدیریتی هستند. همچنین 8 شرکت نیز بهصورت نفوذ مدیریتی اداره میشوند."

توفیقی افزود: "گروه داده‌پردازی پارسیان توان بزرگ‌تر شدن را دارد. بیشتر سرمایه‌گذاری‌های گروه ماهیت استارتاپی دارند و باید به افزایش ارزش آنها توجه کرد، بنابراین چون باید ارزش ایجاد کنند، سودشان بیشتر صرف توسعه می‌شود."

دکتر توفیقی ادامه داد: "یکی از اتفاقات موثر سال جاری بازطراحی ساختار گروه در انطباق با ماموریت‌ها بود. ما در گروه داده‌پردازی پارسیان دو معاونت داشتیم؛ معاونت توسعه کسب و کار و معاونت مالی اداری. بهتازگی معاونت نوآوری را نیز به این ترکیب اضافه کردهایم تا بتوانیم ماموریتهای بانک را انجام دهیم. در حال حاضر یکی از اصلی‌ترین ماموریت‌های ما اکوسیستم نوآوری است و بحث تحول دیحیتال بانک و توسعه رمز ارز را هم دنبال میکنیم. امیدواریم که گروه داده‌پردازی پارسیان به مرجع و منبع موثقی برای سرمایه‌پذیران تبدیل شود و خودشان برای سرمایه‌گذاری به ما مراجعه کنند."

مدیرعامل گروه داده‌پردازی پارسیان با اشاره به جلسات منظم و هفتگی شورای مدیران و معاونین گروه افزود: "این جلسات که در آن‌ها پروژهها کنترل و سرمایه‌گذاری‌ها را پیگیری میکنیم، موجب شده تا درصد موفقیت‌مان در انجام تکالیف هیات مدیره و سهام‌داران افزایش پیدا کند."

توفیقی همچنین درباره ساماندهی فرایند عملیات فعالیتهای شرکتها گفت: "ما پس از بررسی عملکرد شرکت‌ها، درصدد اصلاح فعالیتشان هستیم. امسال بانک بودجه سال 1401 را بر برنامهها مبتنی کرده، از این رو از شرکتها خواستیم پیش از تصویب بودجه، برنامه‌هایشان را در جلسات هیات مدیره‌شان مصوب و بعد بر مبنای برنامههای مصوب شده بودجه را مصوب کنند. در واقع قرار نیست بودجه بر رشد سنواتی مبتنی باشد."

عضو هیات مدیره گروه داده‌پردازی پارسیان افزود: "یکی دیگر از فعالیتهایی که در مجموعه صورت گرفته مذاکره برای هم‌سرمایه‌گذاری در مراحل بعدی است. اگر بتوانیم منابع خودمان و شرکایمان را مدیریت کنیم رشد چشم‌گیری خواهیم داشت. " او همچنین درباره دورههای آموزشی که بهدلیل شیوع کرونا متوقف مانده بود، گفت: "این دورهها از اواسط سال جاری آغاز شده و به صورت برخط برگزار میشوند. امیدوارم همکاران از این کلاسها استقبال کنند، چون تصور ما بر این است که با بالا رفتن دانش گروه، خیلی از مسائل گروه برطرف خواهد شد."

توفیقی در پایان با اشاره به زنجیره ارزش گروه افزود: "گروه داده‌پردازی پارسیان یک گروه فن‌آوری محور بانکی است؛ اکوسیستمی که به واسطه  نوآوری در توسعه مدل‌های نوین کسب وکار و استفاده از پتانسیل فن‌آوری‌های جدید درحال گسترش است. این اکوسیستم در حال گسترش، بازار خدمات بانکی را متحول کرده و بازارهای جدیدی را پیش روی خدمات فن‌آوری محور بانکی قرار می‌دهد. بازار خدمات بانکی نوین به دو بخش تقسیم می‌شوند؛ بخش اول هسته خدمات بانکی و خدمات بانکی نزدیک به هسته نظیر خدمات پرداخت، سرمایه‌گذاری، بیمه هوشمند، مدیریت سرمایه خصوصی و مانند این‌ها هستند که به عنوان core&near core شناخته می‌شوند. بخش دوم هم بخشی است که وسیع‌تر بوده و مستقیما خدمت بانکی به شمار نمی‌روند اما به زیرساخت‌های بانکی نیاز دارند مانند خدمات سلامت هوشمند، حمل ونقل هوشمند، شهر هوشمند و... که با عنوانbeyond the core شناخته می‌شوند. ما باید سهم بازار خدمات بانکی فن‌آوری محور در هر دو حوزه را مورد توجه داشته باشیم. گروه داده پردازی در حال حاضر دارای دسترسی به زیرساخت‌های بانکی از طریق بانک پارسیان و اتصال تجارت الکترونیک به این زیرساخت‌ها از یک طرف و بازوی توسعه‌ای نرم‌افزاری در کاسپین و تامین سخت‌افزار در تاپ‌کیش و همچنین زیرساخت اتصال به کاربر نهایی از طریق همراه لوتوس، سوپر اپلیکیشن تاپ و شبکه اجتماعی آی‌گپ است که موقعیت بسیار مناسبی را برای توسعه خدمات و داشتن سهم قابل توجه از هردوی این بازارها ایجاد می‌کند. باید این دارایی‌ها و منابع به‌گونه‌ای به‌کار گرفته شود که سهم بازار آینده گروه در خدمات core & near core که در حال حاضر هم وجود دارد، تثبیت شده وگسترش یابد و از طرفی ورود جدی و هوشمندانه به بازار beyond the core هم با حداکثر بهره‌برداری از فرصت‌ها انجام شود."

دکتر علی‌رضا خداکرمی عضو هیات مدیره گروه داده‌پردازی پارسیان نیز درباره بودجه سال آتی شرکت‌های تابعه و وابسته گروه به سخنرانی پرداخت. خداکرمی گفت: "سال 1400 سال اصلاح ساختارهای مجموعه بود. در سال 1400 اغلب شرکتها افزایش سرمایههایشان مشخص شد و امیدواریم تا پایان سال اصلاح سرمایه سایر شرکتها نیز انجام شود."

خداکرمی افزود: "در مجموعه هلدینگ شاهد اصلاح ساختار کسب و کار بودهایم و پیش‌بینی ما این است که با توجه به اصلاحی که صورت گرفته، فعالیتها بهصورت زیربنایی انجام شود. در حال حاضر پیشبینیهایمان را برای سرمایه‌گذاری کردهایم و بانک نیز رقم سرمایه‌گذاری را تایید کرده است. البته بخشهای مختلف از جمله اکوسیستم نوآوری نیز بودجهای جداگانه دارند. همچنین در سال آینده قصد داریم با توجه به قابلیت شرکتها کانال‌های کسب و کار جدید را راه‌اندازی کنیم."

عضو هیات مدیره و معاون مالی و اداری گروه داده‌پردازی پارسیان در پایان اضافه کرد: "در سالهای پیش، گروه داده‌پردازی، هُلدینگ اول بانک بود اما در حال حاضر گروههای دیگری با سودهای چندین برابری جای گروه داده‌پردازی را گرفتهاند. با اینکه مجموعه ما بیشترین قابلیت رشد را دارد اما در دو سال اخیر این امر میسر نشده است. امیدواریم با اصلاح ساختار به‌زودی شاهد رشد گروه داده‌پردازی باشیم. البته باید به این نکته توجه کنیم اگر سایر گروهها بیش از داده‌پردازی رشد کردهاند ناشی از سرمایهگذاریهای خوبی است که در این گروهها انجام شده است، به همین دلیل رشد سرمایه‌گذاری‌ها نیز در دستور کار جدی گروه قرار دارد."

در نیمه دوم همایش مدیران شرکتهای تابعه و وابسته گروه داده‌پردازی پارسیان، خانم دکتر ابوالفضل مشاور مدیرعامل گروه داده‌پردازی پارسیان در تحول دیجیتال و هم‌افزایی با ارائه فایلی به موضوع هم‌افزایی میان گروه و بانک پرداخت. مشاور مدیرعامل گروه داده‌پردازی پارسیان گفت: "روند پیدایش هم‌افزایی به سال 1950 برمی‌گردد. بعد از جنگ جهانی اقتصاد شکوفا می‌شود و شرکت‌هایی که منابع زیادی داشتند به توسعه و متنوع‌سازی کسب و کارها اقدام می‌کنند و هلدینگ‌ها در این زمان راه‌اندازی میشوند؛ البته هم‌افزایی در این هلدینگها در سطح مدیریتی بوده و به مرور هم‌افزایی از شکل مدیریتی و تمرکز آن بر توسعه و متنوع‌سازی کسب و کارها در یک مجموعه هلدینگ، به سمتی می‌رود که منابع مدیریت شوند و سبد مدیریتی از کسب و کارها و هم‌افزایی زنجیره ارزش ایجاد شود."

ابوالفضل ادامه داد: "مفهوم هم‌افزایی از مفهوم سبد چینی زنجیره ارزشی یا صرفاً مدیریتی، به مفهوم استفاده از قابلیتهای گروه تغییر مییابد. در واقع هم‌افزایی تک بعدی از سال 1990 به هم‌افزایی چند بعدی تبدیل میشود. در این رویکرد تمرکز بشدت بر منافع سهام‌دار است. همچنین تحقق هم‌افزایی هم مثل هر ساختار مدیریتی برای خودش هزینه دارد."

مشاور مدیرعامل گروه داده‌پردازی پارسیان در ادامه با اشاره به مدلهای هم‌افزایی گفت: "داده‌پردازی مثل هر هلدینگ دیگری باید حداکثر استفاده از منابع را داشته باشد و در عین حال از فضای چابکی دور نشود. این موضوع میتواند بهترین اتفاق برای یک هلدینگ در حوزه هم‌افزایی باشد. داده‌پردازی مجموعهای از زیرساختهای بانکی، نرم افزاری، سخت افزاری و غیره است. اکنون در هلدینگ نیازمند فرایندهای ارتباطی چندگانه هستیم. بسیاری از خدمات در این زمینه موجود است که می‌تواند حوزه توسعهای کوتاه مدت باشد. اگر این زیرساختها در یک فضای مستمر تعریف شود، فضای درآمدزایی در تمامی حوزهها ایجاد خواهد شد. ارزیابی اولیه که در جلسات متعدد با شرکت ها داشتیم حاکی از فرصت های بسیار توسعه ای است که امیدواریم در ادامه روند پروژه هم‌افزایی محقق شود."

دکتر علی موسوی معاون نوآوری و فن‌آوری گروه داده‌پردازی پارسیان نیز در سخنانی ضمن اعلام آغاز به کار اکوسیستم نوآوری پارسیان، به شعار این سازمان جدید گروه داده‌پردازی یعنی "توسعه در یک زیست بوم خلاق" اشاره و "اینوپارس" را درگاه ورودی طرحهای نوآورانه حوزه فینتک در داده‌پردازی پارسیان معرفی کرد که تلاش میکند با کنار هم قرار دادن اجزای یک اکوسیستم مالی به استارتاپها در جذب سرمایه مادی، هوشمند و توسعه و پیشرفتشان کمک کند.

دکتر موسوی ایجاد تجربه بهتر برای جذب استارتاپهای حوزه فینتک و همراهی و ایجاد مسیر حمایتی برای تیمها و استارتاپهای دارای محصول را از جمله اهداف اینوپارس دانست. وی با اشاره به چگونگی شکل‌گیری اینوپارس گفت: "سال گذشته ابلاغیهای از سوی بانک برای گروه داده‌پردازی پارسیان مبنی بر پیاده‌سازی سند زیست و بوم نوآوری بانک ارسال و در جلسه پایانی سال گذشته گروه مصوب شد که این امر عملیاتی شود. بعد از آن در ۴ جلسه، بهترتیب؛ برنامه کلی، برنامه و بودجه مفصل، تعیین محل بودجه و ایجاد یک ظرف حقوقی مستقل برای این اکوسیستم به تصویب اعضای هیات مدیره گروه رسید."

او همچنین درباره حوزههای فعالیت اینوپارس گفت: "اینوپارس در حوزههای سرمایه‌گذاری، منتورینگ و مشاوره، شتاب‌دهی و مرکز رشد، آموزش و تحقیقات بازار و همچنین نظارت بر مدیریت استارتاپهای گروه داده‌پردازی پارسیان فعالیت خواهد داشت."

معاون نوآوری و فن‌آوری گروه داده‌پردازی پارسیان ضمن اشاره به مراحل استقرار اینوپارس افزود: "پس از ابلاغیه بانک و دستور آقای دکتر توفیقی، طرح اولیه اینوپارس در اردیبهشتماه سال جاری به گروه داده‌پردازی پارسیان ارائه و در مراحل بعدی برنامه اکوسیستم تصویب شد. از اول تیرماه تیم اینوپارس در داده‌پردازی مستقر و 23 تیرماه نخستین طرح سرمایه‌گذاری دریافت شد و ۴ روز پس از آن، نخستین غربالگری اتفاق افتاد. با عزم جدی این کار را شروع کردهایم و برای تداوم فعالیتهایمان در این بخش نیازمند حمایت و همکاری همه همکاران هستیم تا اینوپارس بهسرعت به فعالیتش ادامه دهد."

موسوی با اشاره به سرعت فعالیت‌های اینوپارس اضافه کرد: "ما برنامه و بودجه‌ اینوپارس را مصوب و در شهریور ماه نخستین تفاهمنامه‌مان با بازیگران اکوسیستم را امضا و نخستین طرح‌مان را در آبانماه در کمیته سرمایه‌گذاری مطرح کردیم. در آذرماه نخستین ترم‌شیت‌مان نهایی شد و اولین طرح در دیماه سال جاری در هیات مدیره گروه به تصویب رسید. در شش ماه اخیر 41 طرح برای اینوپارس ارسال شده که از این میان 26 طرح به غربالگری نخست راه پیدا کردهاند و از میان آنان 15 طرح در غربالگری اولیه تایید شدهاند. از این میان 7 طرح در کمیته سرمایه‌گذاری بررسی شد و 6 طرح به مرحله بررسی موشکافانه رسید. این موضوع نشان میدهد غربالگری اولیه دقیق بود که کمیته سرمایه‌گذاری طرح‌های کمتری را رد کرده است."

او افزود: "تاکنون نیز دو ترم‌شیت، سه تفاهمنامه و سه قرارداد LP/GP در حال امضا داریم. ما قصد داریم از ظرفیت‌های گروه و بانک پارسیان و همچنین از اکوسیستم استارتاپی کشور استفاده کنیم. ما در اینوپارس در پلت‌فرم نیک استارتر بهعنوان یک پلت‌فرم تأمین مالی جمعی برای استارتاپ‌ها و کسب و کارهای کوچک و متوسط و همچنین استارتاپ رامتن که یک مجموعه فیزیوتراپی زنجیره‌ای با رویکرد پیشگیری و تولید محتوای درمانی آنلاین و پرونده سلامت است، سرمایه‌گذاری کردیم."

معاون نوآوری و فناوری گروه داده‌پردازی پارسیان با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با اعضای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور گفت: "با مرکز تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند دانشگاه صنعتی شریف، شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان و صندوق پژوهش و فناوری نفت و پارک علم و فناوری نفت تفاهم‌نامه امضا کردیم که تمامی این‌ها به حوزه‌هایی که در اینوپارس تعریف کرده‌ایم ارتباط دارند. در کنار این‌ها، تفاهم‌نامه با مؤسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر وابسته به سازمان اقتصادی کوثر و سه قرارداد LP/GP با مجموعه نیک استارتر و سایر بازیگران مطرح این بخش از اکوسیستم استارتاپی کشور را در دستور کار داریم."

در پایان این نشست مهندس زارعی مشاور استراتژی گروه داده‌پردازی پارسیان نیز به ارائه مبحثی با موضوع استراتژی پرداخت. وی با طرح چند سؤال در خصوص فعالیت و استراتژی گروههایی که در سطح هلدینگ فعالیت میکنند گفت: "طبیعی است هر نوع استراتژی باید پاسخگوی بخشی از این نیازها باشد. بخشی از وظیفه هلدینگ، نظارت و کنترل فعالیت شرکتهای زیرمجموعه اش است."

زارعی افزود: "چشم‌انداز و ماموریتی که به تصویب هیات مدیره گروه رسیده این است که گروه داده‌پردازی در افق 1405 تکیهگاهی توانمند و مطمئن در برآوردن نیازهای فن‌آوری مجموعه پارسیان و پشتیبان و پیشتاز در کسب و کارهای فنآورانه در کشور باشد. این موضوع نشان میدهد که هر دو مأموریت را گروه باید دنبال کند." او اضافه کرد: "شرکتهای گروه در بیشتر موارد متشکل از چندین خط کسب و کار مستقل از هم هستند و فعالیتشان با هم متفاوت است. گروه انتظار دارد که هر یک از شرکتهای وابسته برنامهها و فعالیتهایش را بهصورت واضح و روشن مطرح کند و این برنامه‌ها باید از سوی گروه مورد ارزیابی قرار گیرد و به تایید برسد، تا سود و زیان آن نیز مشخص شود."

مشاور استراتژی گروه داده‌پردازی پارسیان ادامه داد: "برخی از بیزنسها هر چند که سود آورند اما چون در مرحله رشد هستند، ممکن است درآمدشان را دوباره صرف خودشان کنیم تا فعالیتشان توسعه پیدا کند. بیزنس لاینهای شرکت‌های گروه داده‌پردازی پارسیان در دودسته قرار میگیرند، برخی از بیزنس لاینها نقش پشتیبانی را بر عهده میگیرند و در خدمت بانک هستند. از این بیزنس لاین انتظار سود پایدار نداریم. از دسته دوم که اینگونه نیستند انتظار داریم وارد بازار شوند و رشد کنند و به نقطه سودآوری برسند. برای اینکه یک بیزنس لاین رشد کند باید مانند یک کودک برای آن سرمایه‌گذاری کنیم تا به مرور و بهواسطه توانایی‌هایی که کسب میکند، نان‌آور و سودآور شود."

زارعی در پایان با اشاره به حضور دو شرکت از شرکتهای هلدینگ داده‌پردازی پارسیان در بورس گفت: "چون برنامه گروه داده‌پردازی پارسیان این است که در آینده نزدیک وارد بورس شود، باید تعاملش را با بازار بیشتر و بهتر بکند تا بتوانیم روی بازار اثر مثبت بگذاریم."

همایش مدیران شرکتهای تابعه و وابسته گروه داده‌پردازی پارسیان با هدف هم‌افزایی، تعامل و هماهنگی بیشتر میان مدیران شرکت‌های زیرمجموعه داده‌پردازی پارسیان بهصورت منظم و دوره‌ای برگزار خواهد شد.